گیربکس
Wiki Article
گیربکس های حلزونی به دلیل کارایی و تطبیق پذیری بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. این گیربکس ها دارای چرخ دنده هایی هستند که زاویه دار یا “حلزونی” هستند که امکان عملکرد نرم تر و بی صداتر را در مقایسه با انواع دنده های دیگر فراهم می کنند.
سایت های تخصصی: در سایت های تخصصی مقالات و راهنماهای مفیدی در مورد انتخاب گیربکس پیدا خواهید کرد.
نسل اول گیربکس های صنعتی امروزی در قرن هجدهم میلادی و همزمان با وقوع انقلاب صنعتی در انگلستان به وجود آمد که به طور وسیع در صنایع مختلف خصوصا صنایع نساجی مورد استفاده قرار گرفت. انقلاب صنعتی به سایر کشورهای اروپایی و آمریکا نیز راه پیدا کرد و تکامل در ساخت و استفاده از گیربکس های صنعتی موجب بهبود قابل توجه در انتقال قدرت، کاهش اتلاف انرژی و افزایش دقت و کارآیی ماشین آلات صنعتی گردید. گیربکس های صنعتی تا امروز پیشرفت چشمگیری نموده اند و بی شک در آینده نزدیک شاهد نسل جدیدی از گیربکس های صنعتی با قابلیت های پیشرفته تر و راندمان کاری بالاتر خواهیم بود.
گیربکس آویز تنها تفاوت گیربکس آویز با گیربکس هلیکال، چند محوره بودن این نوع از جعبه دنده ها است. این نوع از جعبه دنده ها به دلیل حجم بالایی از روغن به صورت دائمی دارای ظرفیت حرارتی بالایی نسبت به سایر جعبه دنده های هلیکال هستند که در این امر خود باعث بالا رفتن عمر کارکرد جعبه دنده و عدم تخریب زود هنگام دنده ها میشود.
گیربکس کرانویل پینیون: گیربکس کرانویل پینیون برای تغییر جهت انتقال قدرت و افزایش گشتاور در سرعتهای بالا کاربرد دارد.
محفظهای که تمامی اجزای گیربکس را در خود جای میدهد و از آنها در برابر آلودگیها و ضربهها محافظت میکند.
آکادمی پارتینه درباره پارتینه تماس با پارتینه ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
این شرکت مراجعه به منبع به خاطر دوام و قابلیت اعتماد بالای محصولاتش شناخته میشود.
این سازوکار میزان نویز را کاهش داده و در عین حال کارایی تجهیزات را افزایش میدهد. گیربکسهای زاویهدار در سیستمهایی مانند ماشینهای کشاورزی و تجهیزات انتقال قدرت پیچیده که به تغییر جهت نیرو نیاز دارند، مورد استفاده قرار میگیرند.
از منابع و ابزارهایی استفاده کنید که می توانند به شما در آماده شدن برای آینده کمک کنند. شما می توانید در هر زمان لغو کنید.
گیربکسهای مخروطی از چرخ دندههای مخروط شکل برخوردارند و برای انتقال قدرت بین دو محور با زاویههای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. این گیربکسها برای تغییر جهات حرکت کاربرد دارند و در شرایطی که نیاز به تغییر زاویه بین محورهای ورودی و خروجی وجود دارد، مورد استفاده قرار میگیرند.
محاسبه نیازمندی ها: با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارید، نیازمندی های دقیق سیستم خود را محاسبه کنید.
از گیربکسهای اتوماتیک در خودروهای مدرن و ماشینآلات پیشرفته که به تغییر دنده سریع و مکرر نیاز دارند، استفاده میشود. همچنین این نوع گیربکسها برای رانندگانی که ترجیح میدهند بدون نیاز به تغییر دنده دستی، رانندگی کنند، یک گزینه کاربردی و محبوب است.
نوع گیربکس: (حلزونی، کرمی، سیاره ای، مخروطی و …) هر نوع گیربکس مزایا و معایب خاص خود را دارد.